Concurs Dibuix: Nova Mascota de la cursa de Bellvitge

Concurs de dibuix

Busquem una nova mascota per a la cursa de Bellvitge

Temàtica

L’AMPA Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXIII convoca un concurs de dibuix infantil i juvenil amb l’objectiu de seleccionar una nova mascota per a la 25ª edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge que tindrà lloc el proper diumenge, 10 de maig de 2020.

La mascota de la cursa és una estruç que es va dissenyar al 1993. Amb ocasió de la celebració del 25è aniversari de la cursa, l’AMPA vol buscar una nova mascota que sorgeixi de l’alumnat de l’escola.

La cursa popular de Bellvitge és una activitat benèfica que té la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Lavinya, entitat que treballa per atendre les persones en situació de risc social dels barris de Bellvitge i El Gornal de la ciutat de L’Hospitalet.

Bases del concurs

 1. Poden participar alumnes de primària PIN, NEI, ESO i TQE
 2. Els dibuixos poden emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp, etc.) sempre que s’adapten a la grandària estàndard DIN A-4, en suport de paper o cartolina.
 3. Els dibuixos han de representar una mascota, real o inventada, un animal fantàstic o un personatge. No s’hi poden incloure paisatges o altres elements que no s’identifiquin amb la cursa, el barri o el motiu de la cursa.
 4. Les obres han de portar el nom de l’autor i la seva edat.
 5. Els tutors/director de cada etapa seleccionaran fins a un màxim de 5 dibuixos que es presentaran al jurat per prendre la decisió final.
 6. El jurat estarà format per a la junta directiva de l’AMPA qui decidirà el dibuix o dibuixos guanyadors
 7. Premis. Tots els finalistes (màxim 20) obtindran un premi que consisteix en un lot de material artístic i veuran exposats els seus dibuixos el dia de la cursa al Parc de Bellvitge.
 8. La participació en el concurs comporta l’autorització expressa per a la difusió d’imatges i/o fotografies dels premiats i de les premiades, encara que siguen menors d’edat, i els seus dibuixos, a través de la premsa o altres mitjans, amb la sola intenció de promocionar la cursa de Bellvitge.
 9. El termini per a presentar els dibuixos és el 17 de febrer.
 10. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases així com el criteri de l’organització en la resolució de qualsevol qüestió no prevista en les bases.
 11. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *