Obertes les inscripcions per a la 24a edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge

Organitzada per l’AMPA Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXIII, la cursa tindrà lloc el proper diumenge 19 de maig al matí i donarà tots els diners recaptats a la Fundació La Vinya

L’AMPA Jesuïtes Bellvitge – Centre d’Estudis Joan XXIII organitza la 24ª edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge el proper diumenge 19 de maig a les 11 hores al parc de Bellvitge. Les inscripcions estan ja obertes en aquest link fins el proper divendres 17 de maig en format online o presencial fins al mateix dia de la cursa.

La cursa és una activitat benèfica per a tota la família que té com a objectiu captar fons per a la Fundació La Vinya, entitat que treballa per atendre a les persones in situació de risc social als barris de Bellvitge i Gornal de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Sota el lema “fem esport solidari”, l’AMPA de Jesuïtes Bellvitge Centre d’Estudis Joan XXIII busca promoure accions solidàries des de l’àmbit escolar i alhora fomentar practiques saludables amb tota la família al barri.

A més, la cursa tindrà un circuit específic per als menuts que començarà a les 10.30h.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’escola i la regidoria del districte VI, l’àrea de Joventut i Espert, l’Ajuntament de l’Hospitalet, l’Associació de Veïns de Bellvitge, la Creu Roja, la Guàrdia Urbana, el Consell Esportiu i comerços del barri.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 4 euros i inclou assegurança, samarreta tècnica, bossa amb obsequis i avituallament en meta. Els diners recaptats amb les inscripcions anirà íntegrament a la Fundació La Vinya.

Per a participar és necessari omplir el formulari d’inscripció en aquest link que estarà actiu fins al proper divendres 17 de maig a les 18:00h.

Un any més, oferim la possibilitat de participar comprant un dorsal 0 encara que no es participi a la cursa.

El pagament dels dorsals dels corredors i el dorsal 0 es podrà fer els dies 14 i 16 de maig (dimarts i dijous) al despatx de l’AMPA de 17:30h a 18:30h. També es podrà abonar al parc de Bellvitge a partir de les 09:30h.

Premis

Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla.

A més, tots els corredors rebran diferents obsequis i hi participaran en el sorteig de dues bicicletes de muntanya valorades en més de 200 euros cadascuna.

Activitats

Una hora abans de començar la carrera es realitzaran activitats d’estirament i en acabar la cursa també hi haurà una activitat de Zumba a càrrec de Carlos Quispe per a tot el que vulgui participar.

Recorregut

La cursa dels petits (fins a 10 anys) començarà a les 10.30h i tindrà un recorregut de 400 mts.

La sortida i arribada de la cursa d’adults es farà al parc de Bellvitge i hi tindrà un recorregut de prop de 5 kms pel barri.

Nota important: Els menors d’edat que hi participen a la cursa han de portar el permís patern signat (en cas contrari no hi podran participar). Descarrega aquí el permís.

Categoríes

Les categories establertes, masculines i femenines per a la cursa són:

Primer classificat masculí i femení

 • Infantil petits: De 0 a 6 anys
 • Infantil grans: De 7 a 10 anys
 • Juvenil: De 11 a 20 anys
 • Absoluta: De 21 a 50 anys
 • Veterans: De 51 a 100 anys
 • Discapacitats

Reglament de la Cursa Popular i Solidària de Bellvitge

 1. El recorregut estarà marcat per km i degudament senyalitzat amb cinta. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
 2. Cal mantenir el recorregut net. S’han d’utilitzar les papereres disponibles a meta.
 3. Els menors d’edat han de portar l’autorització del tutor/a legal.
 4. Pel darrere del cotxe escombra el tràfic ja és obert i la calçada és perillosa.
 5. Hi haurà servei de guarda-roba pels corredors, que anirà adherit a cada número de dorsal.
 6. A l’arribada cada corredor tindrà la “bossa del corredor” amb avituallament líquid i fruita, a més de diferents obsequis.
 7. A la recollida del dorsal, cada corredor obtindrà una samarreta de la cursa.
 8. Una vegada feta la inscripció, l’import no és reembolsable.
 9. Les persones que adquireixin el dorsal 0 no podran participar en el sorteig dels regals que es facin un cop finalitzada la cursa.
 10. Una vegada es faci la inscripció, tot corredor accepta la cessió de la seva imatge a l’organització amb les fotografies i vídeos que es puguin fer.
 11. Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació. En el cas que els participants decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada.
 12. Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal que haurà facilitat l’organització, s’haurà de portar de manera ben visible. Els participants que no facin servir el dorsal no entraran a la classificació. El dorsal és personal e intransferible.
 13. La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.
 14. Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització
 15. Els participants autoritzen a l’organització, l’ús de la seva imatge, amb les fotografies i vídeos que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.

L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari i a desqualificar a qui incompleixi aquestes normes.

Podeu veure la crònica de l’edició de 2018 al Facebook de l’Ampa

Per a més informació:

AMPA Jesuïtes Bellvitge – C. E. Joan XXIII

Avinguda Mare de Deu, 100-110, 08907 L’Hospitalet de Llobregat

Tel. 93 335 15 43 Ext. 227
Correu electrònic: ampa.joan23@fje.edu

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

CARTELL DE LA CURSA 2019: