QUÈ FEM

Formem part de la comunitat educativa

La Junta de l’AMPA organitza deforma proactiva aquelles activitats que considera essencials per a donar suport a totes les famílies de l’escola en la seva tasca educativa i que va en línia amb el model educatiu del centre.

També hi participem molt activament en les activitats del barri (festa major, Nadal, rua de Carnestoltes…), i organitzem activitats solidàries com la cursa de Bellvitge que s’ha convertit en un esdeveniment esportiu molt important en Bellvitge ja que tots els diners recaptats a través de les inscripcions van destinats a la Fundació La Vinya. A més a més, organitzem una xocolatada solidària, en col.laboració amb l’empresa de càtering Roca, a favor de la Marató de TV3.

Per nosaltres, és molt important fomentar la relació entre les famílies de l’escola. És per això que materialitzem aquelles demandes que ens fan arribar les famílies i que causen un bé comú per a tota la comunitat.

També ajudem econòmicament a aquelles famílies amb fills a activitats paraescolars amb una contribució de 2 euros i també abonem el cost de la foto de fi d’etapa (4t i 6è curs) i subvencionem part del cost l’orla de batxillerat i FP.

Per últim, l’AMPA contribueix econòmicament a la millora de les instal·lacions de l’escola, com són els tendals del pati infantil, les taules de pin-pon, pista esportiva o els bancs dels patis.