COMISSIONS

Comunicació

Aquesta comissió està liderada per la Virginia Seoane i es dedica a mantenir la comunicació amb les families de diferents maneres i canals. És la comissió responsable del manteniment de la web, el facebook i els comunicats que s’envien via email.

Reciclatge

Aquesta comissió està liderada per la Carme Pèrez i comprèn aquelles families col.laboradores en els projectes de reciclatge de llibres i roba esportiva de l’escola.

L’Àngel Galindo, com a desenvolupador de familyber gestiona el manteniment de l’app. L’Esther Pujol gestiona la reutilització de la roba esportiva de l’escola, la podeu contactar al correu reutilitzar.roba.joan23@gmail.com i dona resposta a les sol.licituts de les families a més d’ordenar i classificar la roba donada.

Esports

Aquesta comissió està liderada per la Laia Garcia i el Pau Pèrez i és responsable de l’organització dels esdeveniments esportius i principalment de la cursa solidària de Bellvitge que s’organitza cada any al mes de maig.

Social

Aquesta comissió està liderada per la Mercè Camós i la Carla Paez i s’encarrega de gestionar amb la direcció de l’escola aquelles ajudes i subvencions que es realitzen a les families de l’escola amb necessitat.

Aquesta comissió també organitza la xocolatada solidària i qualsevol altra activitat de caire solidari que s’organitza des de l’AMPA.

Artística

Aquesta comissió està liderada per la Carla Paez I s’encarrega d’organitzar els tallers de families per Nadal I Carnestoltes. D’aquí surten totes les idees per a la mostra de pessebres del barri I de les disfresses de Carnestoltes!

Escola de pares

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar conferències i tallers per a les families de l’escola. Intentem donar resposta als neguits i interessos de les families en l’educació dels seus fills.

Festa de les famílies

Aquesta comissió està liderada per la Carla Paez i s’encarrega de l’organització de la festa de les famílies al mes de juny.

Si vols formar part d’alguna de les comissions, només has d’enviar-nos un correu i de seguida et contestarem. ¡AMPATITZA’T! ampa.joan23@fje.edu