Votacions al consell escolar, l’òrgan de participació de les famílies a l’escola

A ritme d’Amelie us explicàvem en aquest vídeo com les famílies poden participar de la vida de l’escola. Una manera molt important i potser més desconeguda entre les famílies és formar part del consell escolar.

El consell escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern del centre, entre els que es troben l’alumnat, el professorat i les famílies. La funció principal del consell escolar és debatre, analitzar i avaluar els temes proposats per la direcció.

El proppassat dia 6 de novembre es va iniciar el procés per escollir els nous representants de les famílies del consell escolar que substituiran la Sres Gemma Barrionuevo i Montse Molina. Aprofitem per agrair el temps que hi ha dedicat aquests anys.

Els pares que s’han presentat per a representar les famílies en els propers 2 anys són:

  • Mercedes Reyes, mare d’un nen de 1r PIN
  • Emilio Hormias Laperal, pare d’un nen a 6è NEI
  • Carme Calvis Calpe, mare de dos nena a 1r ESO NEI I 4t ESO

Les eleccions tindran lloc el proper dimarts 27 de novembre I la mesa electoral de les famílies estarà disponible de 08:00h a 09:15h I de 16:30h a 17:30h.

Quan les famílies participem en les eleccions, donem suport al nostre candidat i deleguem en la seva veu i representació. Així fem arribar les nostres opinions i aportacions.

És important que participem en les eleccions al consell escolar perquè:

  • Som els responsables de la formació dels nostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que ens informin.
  • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  • Les famílies tenim el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre.
  • És la manera de fer arribar la nostra veu en temes que ens poden preocupar.

La nostra contribució pot ajudar a millorar l’escola. ¡No et quedis fora i participa!

eleccionsconsellescolar

#totssomjoan23 #totsfemjesuitesbellvitge

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *